Assistanslöner i trygga händer

Allevis lönetjänst Mylon växer och vi är glada att få hälsa Erika Ahlgren och Robin Clason välkomna till företaget. Båda har snabbt funnit sig tillrätta i sina nya roller.

Publicerad

Mylon är Allevis lönetjänst för omsorgs- och vårdföretag. Tjänsten tar hand om hela lönekörningen från lönebesked till bokföringsfil, vilket ger de företag som ansluter sig en enklare löne­administration och mer tid för kärn­verksamheten. Erika och Robin har rekryterats för att hjälpa kunderna med lönearbetet och för att utveckla Mylon ytterligare.

Erika Ahlgren är utbildad lönespecialist. Hon har en bakgrund som personal­koordinator inom personlig assistans och har också arbetat som löneadministratör i handeln. Dessutom har hon på nära håll sett hur viktigt assistans­personalens arbete är, något som motiverar henne extra i arbetet.

Erika Ahlgren, lönekonsult

“Assistanslöner är komplexa. Utan stöd av ett effektivt system är det lätt att göra fel, och det får inte hända.”

Erika Ahlgren
Erika Ahlgren

Min mamma behövde personlig assistans dygnet runt. Jag vet hur mycket energi och omtanke assistenterna lägger in i arbetet och hur otroligt betydelsefulla de är för brukarna. Personliga assistenter växer inte på träd, så det är otroligt viktigt att de får sina löner i rätt tid, säger Erika Ahlgren.

På frågan hur ett företag som byter till Mylon kan märka skillnad svarar Erika utan att tveka: Enkelheten. De får mer tid för sin kärnverksamhet.

Med Mylon som tilläggstjänst till Omsorg24, Aiai, Carefox eller något av marknadens övriga tidrapporterings­system får företaget en komplett lösning för verksamheten. Robin Clason arbetar sedan årsskiftet som säljare och löne­administratör på Mylon.

Han har med stor entusiasm tagit sig an uppgiften att berätta för Allevis kunder hur Mylon och de övriga tjänsterna kompletterar varandra.

Robin Clason , löneadministratör och säljare

“För mig, som är ekonom och kommer från en företagar­familj, känns detta väldigt bra.”

Robin Clason
Robin Clason

Rätt lön i rätt tid är viktigt i alla företag och att kunna erbjuda en produkt som jag vet är till nytta för kunderna känns oerhört givande. Det är också enkelt att få igång en bra dialog eftersom alla jag pratar med redan har en relation med Allevi. Även om Mylon är en relativt ny tjänst som inte alla känner till så är de flesta nyfikna. De vill förstå hur Mylon kan förenkla arbetet med omsorgslöner, och jag förklarar gärna, säger Robin Clason.

Vill du veta mer om Mylon och hur vi kan förenkla arbetet med ditt företags löner så är du välkommen att kontakta oss för en demo.

Boka demo

Läs mer